SNACK NAKHIL

Recentebeoordeling


3 sterren uit 54 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Snack Nakhil. Meer weten? Ontdek meer

29 jun 2024 om 10:07 Voor 1 burger heb ik bijna één uur moeten wachten. Heb een “crispy burger” besteld: was een gewone(!) hamburger, geen saus, geen kaas enkel (veel) sla. De burger was ook koud! Voelde mij precies een konijn
7 jun 2024 om 16:37 En
15 mei 2024 om 19:14 Niet te eten en veel te laat
6 mrt 2024 om 21:22 Eten was lekker maar levering was veel te laat!!! Had duidelijk aangeduid om 13u!! Ik jad een half u pauze met werk dus ik kon het niet gelijk opeten. Heel spijtig
6 mrt 2024 om 19:59 Il manque des commande, il a pas mis les chose que j’ai demande il manque les sauce demande en extra
3 mrt 2024 om 9:28 Het eten was koud en niet lekker Vlees was nier goed gebakken
5 jan 2024 om 12:21 Het eten was niet normaal vies voor en dier zou je dat niet durven geven jammer
31 dec 2023 om 21:58 Bestelling was niet compleet.
14 nov 2023 om 23:49 Toppp
14 nov 2023 om 19:05 Eten was ranzig sorry dat ik dit zeg maar heb een rare smaak geproeft leek wel op ontlasting
3 nov 2023 om 15:24 ipv 2 grote porties friet, kreeg ik 3 kleine schaaltjes andalouse saus in broodje en bij frieten ontbrak,
28 okt 2023 om 20:39 Fout van takeaway de bezorger kwam een uur niet bij de snack waardoor ik super lang moest wachten op mijn eten maar de medewerker van de snack heeft het lekker opgestuurd eten is een dikke 5 bezorging