SNACK NAKHIL

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 17 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Snack Nakhil. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 23:21 Ik heb niet alles gehad wat ik heb besteld en er stond nergens nummer waar ik aan moet bellen. Eten was niet te eten en droog
28 sep 2022 om 14:19 Frietjes waren niet met veel saus en de durum waren ze de saus vergeten
20 aug 2022 om 20:40 Eten was niet lekker te droog. Duurde veekste lang voor die bezorgd was en ook niet echt warm meer
30 mei 2022 om 15:32 Lekker
20 mrt 2022 om 12:10 Eten was ijskoud! Goedkoopste vieze vlees: echt degoutant, en dan zoveel euro ervoor durven vragen, schandalig! Wel extra portie ijskoude friet gekregen. Wij bestellen hier NOOIT meer!
18 mrt 2022 om 3:06 Zeer slecht, alles was koud, geen enkele saus op de hamburgers, op de mini frit zeer weinig saus en in broodje kip zeer weinig saus , alles was gewoonweg een flop voor 30€ nooit ni meer !!!
14 mrt 2022 om 20:35 lekker top
10 feb 2022 om 20:50 Kurczak ostatniego gatunku.
3 feb 2022 om 13:50 Super ok
26 dec 2021 om 13:53 Mn eten is nooit geleverd!
23 dec 2021 om 19:41 Perfect op tijd geleverd ( we hadden een uur doorgegeven). De soep was heerlijk en dessertjes ook
16 dec 2021 om 1:54 Deftig eten, zelfs een extra portie frieten meegekregen.